Tabara de Testare #2 Timisoara – Post factum

Joi 16 februarie 2012 a avut loc cea de-a doua editie a Taberei de Testare in Timisoara.  Cu sprijinul lui Radu Ticiu, Incubatorul de Afaceri Software a gazduit acest eveniment la care au participat in jur de 40 de persoane, testeri si nu numai. Alex si Oana au fost si ei si ne-au ajutat. Tin sa le multumesc pe aceasta cale. Multumim frumos!

Subiectul primei discutii a fost unul filozofic: “Tester Mindset”. Au avut loc 2 prezentari sustinute de Adrian Mirea si de mine (Alina), apoi o repriza de discutii si concluzii. Prezentarile le puteti gasi aici.

S-a discutat despre caracteristicile si principiile unui tester, cum aduce valoare echipei si mai ales despre relatia tester-developer.
Numarul mare de participanti a facut ca discutiile sa mai devieze si nu toata lumea a apucat sa isi spuna parerea. Intr-o oarecare masura ne asteptam la asta. Stiam ca va fi mai greu sa moderam discutia daca suntem asa multi, dar nu am vrut sa taiem din entuziasmul celor inscrisi. Pana la urma, e foarte bine ca sunt atat de multi oameni interesati. De la eveniment la eveniment o sa ne cunoastem si o sa invatam sa comunicam mai bine.

Odata ce s-a dat startul, ne propunem pentru intalnirile viitoare sa atingem teme concrete, raspunsuri detaliate la intrebarile comunitatii.

Urmatorul eveniment va fi pe 15 Martie 2012, iar tema este supusa la vot pe meetup.

Pe ideea..
“Tabara de Testare este hit,
Entuziasmul n-a murit!”
nu am folosit Post Mortem pentru acest articol 🙂

O seara frumoasa,
Alina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *