Tabara de testare #2 – Bucuresti

Ca sa incheiem anul intr-o nota pozitiva Alexandra Ichim a venit cu propunerea sa mai organizam o intalnire pana la sfarsitul anului. Detaliile exacte pot fi gasite mai jos.

Tema intalnirii: Cum sa nu scriem test case-uri!
Data: 19 Decembrie 2011
Locatie: Ceainaria Rendez-Vous, ora 18:30 

Termen limita pentru inscrieri: Vineri, 16 Decembrie 2011

Din dorinta de a continua seria de discutii cu teme de testare va propun o intalnire saptamana viitoare pe 19 Decembrie. Mi-ar placea sa ne reunim si sa facem schimb de idei pe o tema anume din domeniu. Scopul este sa invatam fiecare din experienta celorlalti si sa plecam cu cateva idei in plus pentru cum am putea sa ne imbunatatim activitatea.

Propunerea mea este: sa discutam despre cum sa nu scriem test-caseuri. Cred ca toti au fost in situatia de a testa fara a avea suficient timp pentru a scrie test caseuri foarte detaliate sau pe cat de multe ar fi fost necesare. De fapt as vrea sa fie o continuare a temelor foarte populare de exploratory testing, dar cumva sa depaseasca nivelul de doar testare prin explorare.

Mi-ar placea sa aflu de la oameni pusi in situatia asta: cum au planificat activitatile, cum au monitorizat taskurile, ce tooluri au folosit, cum au incadrat testarea automata si cat de eficiente au fost metodele abordate de ei.

Pentru aceasta intalnire m-am gandit la un grup de maxim 10 pesoane (daca sunt 10 persoane interesate 🙂 ), iar ca locatie la ceainaria Rendez-Vous (http://www.ceainarie.ro/index.php/locatii/universitate ) – au o sala separata pentru nefumatori in care putem rezerva toate locurile, astfel avand intimitate pentru discutii (evident consumatia este obligatorie 🙂 ). Eventual poate aveti o alta sugestie pentru locatie, din pacate eu nu am gasit alta solutie.

Cei interesati pot lasa un comment la articol, cand avem lista de participanti vom mai schimba informatiile de organizare intre noi.

Alexandra

9 thoughts on “Tabara de testare #2 – Bucuresti

  • Comentariul pe care tocmai l-ai lasat reprezinta inscrierea.

   O sa primesti mai multe detalii despre eveniment in urmatoarele zile.

 1. Florentina tocmai te-ai inscris 🙂 Deocamdata suntem 4 persoane (nu stiu sigur daca o sa vina si Catalin), o sa vad cati se mai inscriu pe lista astazi.

 2. Salut! As fi apreciat dc faceati un mailing list ca sa anuntati intalnirea… (iar daca ati dat mail, I definitely wasn’t on the list). Have fun!

  • Salut Bogdan,

   Mailing list-ul este unul din lucrurile de pe lista de TODO pentru noi.
   Dar pana atunci, daca vrei sa participi la intalnirea de deseara, inca mai sunt locurile libere. Vrei sa vii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *