Tabara de testare #1

A sosit momentul sa avem si noi o prima intalnire, drept urmare pe data de 30 Iunie 2011 va asteptam in numar cat mai mare la sediul Adobe Romania unde vom gazdui prima intalnire.

Unde?

Inca mai cautam o locatie care sa indeplineasca conditiile necesare si care sa doreasca sa ne gazduiasca. Daca stiti o astfel de locatie lasati-ne un comentariu.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca:

 • Sa poata gazdui undeva in jur de 25 persoane
 • Sa aiba un proiector
 • Sa fie in Bucuresti (da stim, ne cerem scuze fata de cei din provincie)

Orar: Intalnirea va incepe la ora 18:00 si tine maxim pana la ora 20:00.

Despre ce vom vorbi?

 1. [18:00 – 18:30] “Hello, I’m a tester” – Catalin Anastasoaie
 2. [18:30 – 19:00] “Why be a tester?” Mihai Balan
 3. [19:00 – 19:30] “How to demotivate your testers” Alex Rotaru
 4. [19:30 – 20:00] “A career in software testing” Adrian Matei

Ce inseamna [LOC LIBER]?

Inseamna ca nu avem inca o persoana care sa vorbeasca despre acel subiect drept urmare daca sunteti interesati de a vorbi pe acel subiect sau aveti un altul la fel de interesant despre care ati vrea sa vorbiti trimiteti-ne un mail la contact [AT] tabaradetestare [PUNCT] ro.

Daca aveti intrebari legate de intalnire, prezentari sau orice altceva lasati-ne un comentariu.

Deasemenea datorita faptului ca aceasta este prima intalnire si nu stim la cati participanti sa ne asteptam va rugam sa ne lasati un comentariu prin care sa ne confirmati participarea.

Avem nevoie de ajutorul vostru:

Spread the news!!!1 Vorbiti cu prietenii, colegii, sefii si toti cei care credeti voi ca ar trebui sa vina

Daca lucrati la un proiect interesant sau faceti ceva special let us know (poate reusim sa facem o mica prezentare)

Pentru mai multe detalii uitati-va si la http://tabaradetestare.ro/2011/06/23/tabara-de-testare-1-continuare/

Pana atunci, happy testing!
–Catalin

13 thoughts on “Tabara de testare #1

 1. Referitor la locatie. Am mai participat la astfel de intalniri si a fost de mare ajutor un sponsor care sa ofere ceva pizza si bauturi. Poate o sala de receptie pe la un hotel mai central. Sau poate si un restaurant/bar care poate sa va dea un separeu cu proiector.Daca gasiti o firma de recrutare sau vreo firma de IT care sa va sponsorizeze cred ca ar fi beneficii de ambele parti.

 2. Si eu sunt interesata de intalnire, deci mai adauga o persoana pe lista de participanti :)Cat despre locatie poate ar fi utila o sala la o universitate? Gen sala de seminar/curs…?

 3. @Cristina: Pentru prima intalnire asteptam deja o confirmare pentru sala dar e foarte buna ideea cu Universitatea si am putea sa o punem in practica pe viitor (daca vom gasi o sala cu proiector).

 4. Felicitari pentru initiativa! Si eu sunt interesat sa particip. Sunt interesat si de “Automation Pitfalls”, dar un raspuns ferm nu pot sa dau chiar acum…Ma gandesc daca am timp sa pregatesc ceva material. Iti dau un raspuns maine.Dar, mai sigur, care este statusul intalnirii si situatia cu prezentarile?Numai bine,Mihai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *