Peer Conference – Timișoara – vechi (scos in 2014.03.27)

Update

6.12.2011 – Lista de participanți & agenda evenimentului: http://tabaradetestare.ro/2011/12/06/tdt-peer-conference-timisoara/

3.12.2011 – Înscrierile la acest eveniment s-au închis.

Când ne întâlnim

10.Decembrie.2011

Unde ne întâlnim

Sediul Haufe-Lexware Romania, Calea Aradului nr 8, Timisoara.

Teme abordate

 1. Cum schimbi felul în care abordezi testarea pentru a aduce mai multă  valoare. 
  1. Există anumite aspecte specifice mediului software românesc (majoritatea companiilor au proiecte outsourced sau sunt birouri offshore) și am vrea să discutăm despre cum ați reușit să vă adaptați munca în așa fel încât să:
   1. vă câștigați credibilitatea,
   2. rezolvați problemele de comunicare,
   3. supliniți contactul direct cu stakeholders,
   4. orice alte schimbări ați făcut pentru a vă face mai de folos.
  2. Noi vedem testarea software ca fiind interdisciplinară. Cu cât avem mai multe experiențe, cu atât ni se lărgesc orizonturile (nu e o condiție suficientă, dar cred că e una necesară). Am vrea să știm despre experiențe de muncă (schimbări de proiecte, echipă, tehnologii, roluri…) sau din viața de zi cu zi (hobby-uri, voluntariat, cărți pe care le-ați citit, interacțiunea cu prietenii…) din care ați învățat ceva relevant pentru testare.
 2. Cum sa faci testarea creativa. / Cum sa aduci un plus de creativitate testării.
  1. Am auzit mulți oameni care “se plâng” că testarea e o muncă repetitivă. Dacă cineva ne pune să executăm niște teste deja scrise, într-adevăr se poate crea această impresie. Drept urmare dorim să vorbim despre cum faceți pentru a ieși din rutină și a spori creativitatea testării voastre.

Cum te înscrii

Te rugăm să ne dai cât mai multe detalii relevante despre tine atunci când completezi  formularul de înscriere!

Detalii suplimentare

Despre formatul unui peer-conference, poți citi mai multe aici.

5 thoughts on “Peer Conference – Timișoara – vechi (scos in 2014.03.27)

  • Inca nu am stabilit toate detaliile pentru Timisoara dar de exemplu in Bucuresti a inceput la 10:00 si s-a terminat in jurul orei 17:00.

 1. Dupa ce completam formularul de inscriere, ar trebuie sa primim o confirmare sau suntem automat inscrisi? Daca ar trebui sa primim o confirmare pe email, aprox. in cat timp ar trebui sa o primim?
  Intreb asta pentru ca atat eu, cat si cativa colegi de ai mei am completat acest formular acum 2-3 saptamani si nu am primit inca nici o confirmare.

  Multumesc

  • Stim ca unii dintre voi asteapta dupa un raspuns de ceva vreme dar din lipsa de timp a trebuit sa luam evenimentele pe rand lasand astfel Timisoara la urma. Imediat dupa ce terminam cu cel din Cluj, care va avea loc in aceasta sambata, vom trece la Timisoara si o sa va dam mai multe detalii saptamana viitoare.

   Pe viitor vom incerca sa dam drumul la inscrieri gradual pentru a evita astfel de neplaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *