Peer Conference – Iasi – vechi (scos in 2014.03.27)

Most recent update from TdT Iași:

Cucumber and Selenium, a marriage made in Maven
http://tabaradetestare.ro/2014/02/16/cucumber-and-selenium-a-marriage-made-in-maven//

What we do at TdT Iași:

Tabăra de Testare Iaşi: ne-am întâlnit şi noi!
http://tabaradetestare.ro/2013/04/11/tabara-de-testare-iasi-ne-am-intalnit-si-noi/

UPDATE:

Post-Mortem – Impresii si feedback de la Iași:
http://tabaradetestare.ro/2011/11/30/tdt-peer-conference-iasi-–-post-mortem/

Agenda evenimentului & lista de participanți se găsește aici:  http://tabaradetestare.ro/2011/11/15/tdt-peer-conference-iasi/

Când ne întâlnim

19.Noiembrie.2011

Unde ne întâlnim

Sediul Embarcadero, Str. Anastasie Panu 26, WTC, mezanin.

Teme abordate

 1. Cum schimbi felul în care abordezi testarea pentru a aduce mai multă  valoare. 
  1. Există anumite aspecte specifice mediului software românesc (majoritatea companiilor au proiecte outsourced sau sunt birouri offshore) și am vrea să discutăm despre cum ați reușit să vă adaptați munca în așa fel încât să:
   1. vă câștigați credibilitatea,
   2. rezolvați problemele de comunicare,
   3. supliniți contactul direct cu stakeholders,
   4. orice alte schimbări ați făcut pentru a vă face mai de folos.
  2. Noi vedem testarea software ca fiind interdisciplinară. Cu cât avem mai multe experiențe, cu atât ni se lărgesc orizonturile (nu e o condiție suficientă, dar cred că e una necesară). Am vrea să știm despre experiențe de muncă (schimbări de proiecte, echipă, tehnologii, roluri…) sau din viața de zi cu zi (hobby-uri, voluntariat, cărți pe care le-ați citit, interacțiunea cu prietenii…) din care ați învățat ceva relevant pentru testare.
 2. Cum sa faci testarea creativa. / Cum sa aduci un plus de creativitate testării.
  1. Am auzit mulți oameni care “se plâng” că testarea e o muncă repetitivă. Dacă cineva ne pune să executăm niște teste deja scrise, într-adevăr se poate crea această impresie. Drept urmare dorim să vorbim despre cum faceți pentru a ieși din rutină și a spori creativitatea testării voastre.

Cum te înscrii

Te rugăm să ne dai cât mai multe detalii relevante despre tine atunci când completezi  formularul de înscriere!

Detalii suplimentare

Despre formatul unui peer-conference, poți citi mai multe aici.

7 thoughts on “Peer Conference – Iasi – vechi (scos in 2014.03.27)

 1. Salut, am trimis formularul de inscriere dar nu am primit nici un raspuns. Cum aflu daca am fost inscris sau nu, din cate am inteles locurile sunt limitate.
  Merci.

  • Salut Ion,

   Vineri am oprit inscrierile pentru evenimentul de la Iasi. In weekend am analizat insrierile, iar astazi ii vom anunta via email atat pe participanti, cat si ce pe cei care nu vor participa la aceasta editie.

   Alex

   • Ca o sugestie, pe viitor ati putea gasi o sala mai mare(sunt cateva firme medii/mari in Iasi care au departament de testare dezvoltat si ar putea pune la dispozitie o sala de conferinta incapatoare), daca-i vorba doar de sala, pentru ca, tind sa cred, sunt destui oameni care ar vrea sa participe, nu prea se oganizeaza astfel de conferinte in romania dar mai ales in Iasi.

    • Salut Ion,

     Multumim pentru sugestie.

     Din punctul meu de vedere logistica e mai mult decat sala. Inseamna si partea de protocol, dar mai ales formatul intalnirilor. Din experienta proprie, cu cat creste numarul de participanti cu atat scade gradul de interactiune.

     E important sa stim ca sunt doritori pentru astfel de evenimente. Pentru mine asta e un motiv foarte bun pentru a contiua demersurile si pentru a organiza alte intalniri in viitor.

     Alex

     • Salut,

      Pentru 2012 se mai organizeaza ceva? El lucrez de 4 ani in testare si de 2 ani la Continental Automotive Iasi si chiar sunt curioasa de ideea voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *