In curand

Acum 3 luni dadeam startul la ceea ce avea sa fie prima intalnire de testeri (din ce stim noi pana acuma) din Romania  iar cu ajutorul vostru am reusit sa strangem 30 de oameni, intr-o sala fara aer conditionat si fara cafea.

Intre timp am crescut, am vazut si am citit lucruri noi si ca urmare in momentul de fata lucram la ceva total nou pentru noi toti. Vom organiza in viitorul apropriat o serie de 4 evenimente similare ca structura si organizare cu ceea ce se numeste Peer Conference si pe care le vom tine in 4 orase din tara: Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara.

Mai multe informatii veti primi imediat ce vom avea stabilite primele detalii legate de acest eveniment, dar pana atunci avem din nou nevoie de ajutorul vostru pentru a ne promova evenimentul.

Drept urmare, daca aveti un blog, sau grup pe Linkedin, sau sunteti inscris in diverse grupuri sau forumuri, va rugam sa ne lasati un comentariu cu cateva detalii despre el. Veti contribui astfel la lista de locuri unde vom incerca sa promovam acest eveniment.

Pana la eveniment va urez mult succes in ceea ce faceti si sper sa ne revedem curand.

2 thoughts on “In curand

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *