Tabara de Testare Timisoara #8 – Post factum

Tabara de Testare Meetup #8 a fost una din intalnirile interesante. Dupa pauza in august, pe 20 septembrie am avut 33 de participanti. Subiectul a fost unul controversat, Certificarile ISTQB.

Ca de obicei am rugat unul din participanti sa scrie un post factum. De data aceasta am avut placerea sa fie un manager. Iata feedback-ul lui:

“- Locatia a fost ok, am simtit-o primitoare, fain ca a fost apa, cafea si rontzanele, am simtit ca suntem bineveniti
– Subiectul a fost interesant, am plecat cu informatii interesante si mi-e clar ca merita certificarea
– Oamenii mi-au placut, m-am simtit acceptat desi nu sunt un tester
– Mi-a placut atmosfera, am putut glumi, ceea ce e important pentru mine personal

Cateva chestii pe care nu le-am simtit
– Ideea cu cartonasele colorate mi se pare cam comunista, mai ales ca nu s-a respectat 100%, iar la un grup asa mic nu cred ca e nevoie
– Ideile pentru urmatoare meetinguri pe post-its mi s-au parut un pic fortate, de vreme ce se poate face asta lejer si asincron pe net”

de Cristian Boldisteanu

Multumim Cristian pentru feedback!
Referitor la cele doua lucruri care nu ti-au placut:
– cartonasele nu s-au folosit 100% pentru ca nu vrem sa fim agresivi in a le impune. Se folosesc daca oamenii vor sa le foloseasca, de data aceasta nu prea a fost nevoie. Ne-am gandit si noi de multe ori sa renuntam la ele, dar uneori sunt necesare.
– partea cu ideile pe post-it-uri s-a dovedit foarte utila, pana acum. Poti sa scrii o idee repede, atunci cand te gandesti la ea. Am observat ca oamenii reactioneaza mai greu cand li se cere sa puna ideile pe net. Binenteles, daca cineva vrea sa adauge idei ulterior, putem updata.

Ne auzim 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *